ACG International: odvjetnički ured koji nudi punu uslugu

Attorney Consulting Group International (ACG International) je odvjetnički ured usmjeren na tvrtke koje se bave međunarodnom trgovinom i inovacijama. ACG International ima sjedište u Amsterdamu, a djeluje širom svijeta.

Odvjetnici ACG International su poznati po tome što su individualni stručnjaci u svojim stručnim područjima koji optimalno koriste svoje međunarodno iskustvo i timski rad kako bi pronašli najbolje moguće rješenje koje odgovara onome što naši klijenti žele postići. Strategiju uvijek unaprijed raspravimo s našim klijentima, pri čemu se ukratko prikažu razni scenariji – s prednostima i nedostacima jasno vidljivim – tako da možete napraviti informirani izbor za rješenje koje odgovara vašoj tvrtki.

Naši klijenti su aktivni u inozemstvu kao i mi.

ACG International ima iskustvo na nacionalnoj i međunarodnoj razini te ima svjetsku mrežu odvjetnika i konzultanata koji našim klijentima stoje na raspolaganju.

Već 15 godina pomažemo hrvatskim tvrtkama koje posluju u Nizozemskoj i Europi i pomažemo im pri sklapanju ugovora, pridobijanju (radnih) dozvola i po pitanjima poreza i poslovanja u Nizozemskoj.

Imamo djelatnike koji govore hrvatski, tako da možete postaviti sva svoja pitanja na hrvatskom i dobiti odgovor na hrvatskom.
To znači da mi, kao ni jedan nizozemski odvjetnički ured, razumijemo što mislite i tako vam možemo optimalno pomoći.

Vjerujemo da klijenti danas traže pravnog savjetnika koji je brz, učinkovit, proaktivan i troškovno svjestan. Koristimo naše znanje i iskustvo kako bismo klijentima smanjili rizike i pomogli da izbjegnu zamke.

Ono u čemu se razlikujemo, je da se za slučajeve koje klijent prezentira izravno organiziraju najbolji stručnjaci – bilo gdje u svijetu – čak i ako ACG International nema stručnost unutar tvrtke tako da najbolji mogući savjetnici mogu biti angažirani u svakom području. Ne morate stručnjake tražiti sami. Vaš će odvjetnik ostati vaš osobni kontakt i organizirat će za vas najbolje kontakte.

Što naši stručnjaci mogu za vas učiniti:

  • Podržavamo vas u međunarodnim poslovnim transakcijama našim dugogodišnjim iskustvom s drugim pravnim sustavima i uzimanjem u obzir razlike u kulturi i mentalitetu. Također unaprijed uzmemo u obzir učinak koji odabrano rješenje može imati na ugled vaše tvrtke.
  • Savjetujemo i podržavamo tvrtke na nizozemskom tržištu i šire s širokim rasponom usluga.
  • Savjetujemo i podržavamo tvrtke pri ulasku i prodoru na tržište Europske Unije s savršeno prilagođenim pravnim strukturama.
  • Pomažemo vam da dobijete prave radne dokumente kada vaša tvrtka dobije posao u Nizozemskoj i privremeno morate poslati svoje zaposlenike u Nizozemsku.
  • Pomažemo vam pri sklapanju ugovora, pitanjima vezanih za socijalno osiguranje i porez.
Naš ured u Amsterdamu

Pošaljite nam upit. Odgovaramo i na hrvatskom.

Telefon: +31 20 800 64 00
E-mail: zobradovic@acginter.com